Dækspecialist der kan varetage enhver dækrelateret opgave

Har du brug for dækreparation, dækservice eller måske helt nye dæk, og leder du i den forbindelse efter en dækspecialist i nærheden af Holbæk eller på resten af Midtsjælland, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos E. Larsen og Sønner APS finder du Danmarks ældste vulkanisør, og vi står klar til at hjælpe både privatpersoner og erhvervskunder på hele Sjælland med alt, hvad der involverer dæk. Det kan for eksempel være:​

  • Lapning
  • ​Afretning
  • Afbalancering
  • Reparation
  • Salg af nye dæk

Vi er med andre ord lige netop den dækspecialist, som du står og skal bruge. Vi varetager opgaver af enhver størrelse og type, og vi tager alle opgaver lige seriøst. Vi har et udpræget fokus på altid at levere høj kvalitet og god service, så det kan du forvente, når du vælger at lade os hjælpe dig med din opgave. 

Vi samarbejder med Rådet For Større Dæksikkerhed

Vi er det ældste medlem af Vulkanisørmesterforeningen. Foreningen arbejder sammen med Rådet For Større Dæksikkerhed, og hvert år tager vi på flere kurser og virksomhedsbesøg, ligesom vi også deltager i testkøring af helt nye dæk. 

Vi føler os således opdaterede omkring, hvad der rører sig i branchen i både Danmark og i udlandet, og vi giver kun råd og vejledning ud fra de udmeldinger, der kommer fra henholdsvis Rådet For Større Færdselssikkerhed og Dækspecialisternes Landsforening. 

Dækforhandler af alle slags dæk

Vi er ikke kun din dækspecialist. Vi er også din dækforhandler, og vi tilbyder salg af alle slags dæk samt dækmærker. Det betyder med andre ord, at vi kan skaffe dig lige præcis de dæk, som du står og mangler, hvad enten der er tale om dæk til en trillebør eller verdens største dæk til en landbrugsmaskine.

Kontakt os og få professionel hjælp af en dækspecialist

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for professionel hjælp af en dækspecialist. Vi kan varetage enhver opgave, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, inden vi går i gang. 

Danmarks ældste vulkanisør

Familieejet gennem 4 generationer

Uddannet personale fra Tyskland

E.Larsen & Sønner ApS

​CVR: 42511722

Ringstedvej 16, 4520 Svinninge

- Klik her for rutevejledning

​Tlf.: 5926 5070

Vagt tlf.:  2048 2520

E-mail:  vulkanisoeren@mail.dk 

Åbningstider

Mandag- fredag

07.30 - 16.30

Lørdag *efter aftale

08.00 - 12.00

Tidsbestilling

Det anbefales altid at bestille tid, således at der undgås ventetid. Bestil på 5926 5070​