Dækservice: alt lige fra dækskift og vulkanisering

Har du brug for professionel dækservice? Så er du kommet til det helt rette firma. Det gælder, uanset om du har brug for dækskift, montering af nye dæk eller reparation af dine dæk på din personbil, din landbrugsmaskine eller din trillebør.

Har du brug for professionel dækservice?

Hos E. Larsen og Sønner APS finder du Danmarks ældste vulkanisør. Vores virksomhed har været familieejet gennem de sidste fire generationer, og siden 1932 har vi solgt og vulkaniseret dæk på vores dækcenter. Vi varetager blandt andet opgaver for kunder fra Holbæk og resten af Midtsjælland samt hele det øvrige Sjælland, og vi kan klare enhver opgave uanset dæktype eller dækstørrelse.

Vi udfører dækservice af dæk i alle størrelser

Vi arbejder med dæk i alle størrelser – vi har nemlig det rette udstyr til at håndtere alle opgaver lige fra små trillebørsdæk til de største dæk, der findes i verden. Vi tilbyder således dækservice for privatpersoner, entreprenører, landmænd og lignende.

  • Dækskift (sommer- til vinterdæk)
  • ​Dækskift (vinter- til sommerdæk)
  • ​Opbevaring af vinterdæk sommeren over og omvendt
  • Dæk til entreprenør- og landbrugsmaskiner
  • ​Reparation ad trillebørsdæk
  • ​… og meget mere!

Har vi ikke de dæk hjemme, som du skal bruge, så skaffer vi dem. Indtil de ankommer, har du selvfølgelig mulighed for eventuelt at låne dæk hos os.​

Kontakt os og book tid til dækskift eller -service

Du er altid meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores adresse, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores dækservice, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du kunne tænke dig at booke en tid på vores værksted til dækskift.

Vi forhandler dæk fra følgende brands​

Vi benytter følgende leverandører til vores dæk​

Hos E. Larsen og Sønner APS finder du Danmarks ældste vulkanisør. Vores virksomhed har været familieejet gennem de sidste fire generationer, og siden 1932 har vi solgt og vulkaniseret dæk på vores dækcenter. 

Vi varetager blandt andet opgaver for kunder fra Holbæk og resten af Midtsjælland samt hele det øvrige Sjælland, og vi kan klare enhver opgave uanset dæktype eller dækstørrelse.

Vi arbejder med dæk i alle størrelser

Vi arbejder med dæk i alle størrelser – vi har nemlig det rette udstyr til at håndtere alle opgaver lige fra små trillebørsdæk til de største dæk, der findes i verden. Vi tilbyder således dækservice for privatpersoner, entreprenører, landmænd og lignende.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Trillebørsdæk
  • Vinterdæk og sommerdæk til personbiler
  • Dæk til entreprenør- og landbrugsmaskiner
  • Opbevaring af vinterdæk sommeren over og omvendt

Har vi ikke de dæk hjemme, som du skal bruge, så skaffer vi dem. Indtil de ankommer, har du selvfølgelig mulighed for eventuelt at låne dæk hos os.

Kontakt os og book tid til dækservice eller kig forbi

Du er altid meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores adresse, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores dækservice, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du kunne tænke dig at booke en tid på vores værksted til skift af dæk.

Danmarks ældste vulkanisør

Familieejet gennem 4 generationer

Uddannet personale fra Tyskland

E.Larsen & Sønner ApS

​CVR: 42511722

Ringstedvej 16, 4520 Svinninge

- Klik her for rutevejledning

​Tlf.: 5926 5070

Vagt tlf.:  2048 2520

E-mail:  vulkanisoeren@mail.dk 

Åbningstider

Mandag- fredag

07.30 - 16.30

Lørdag *efter aftale

08.00 - 12.00

Tidsbestilling

Det anbefales altid at bestille tid, således at der undgås ventetid. Bestil på 5926 5070​